TILBUD på industrivægte. Kig under Tilbud

Bisco Vægte A/S er distributør af RADWAG vægte i Danmark

Oprettet d.

Bisco Vægte A/S er distributør af RADWAG vægte i Danmark
Bisco Vægte A/S er distributør af RADWAG vægte i Danmark

Bisco Vægte, som i 2019 blev opkøbt af Diatom A/S, er atter distributør af RADWAG® vægtløsninger.

RADWAG® er en af Europas største og førende producenter af avancerede laboratorie- og industrivægte. På en topmoderne fabrik i Polen produceres årligt mere end 48.000 vægte. Produktprogrammet omfatter alt lige fra laboratorievægte med nøjagtigheder på 0,1 µg til check- og doseringsvægte, gulv- og bordvægte, medicinske vægte, butiksvægte m.m. Herudover suppleres produktprogrammet med fugtanalysatorer, kalibreringslodder og vægttilbehør. Et gennemgående nøgleord for RADWAG® er innovation og høj kvalitet.

Mere end 100 produktudviklere søger for, at vægtene hele tiden har de nyeste features, så kunden sikres det rigtige produkt til den rette pris, uanset om man ønsker vægte med ethernet, USB eller WIFI, infrarøde sensorer til betjening af vægt og farve-touchscreen, statistik-funktion og Audit Trail-log eller blot en ganske almindelig solid rustfri stålvægt klassificeret efter IP67. Uden meromkostninger for kunden leveres 95 % af vægtene verificeret fra fabrikken.

Produktchef Marianne Bring hos Bisco Vægte udtaler:

Bisco Vægte kan tilbyde et komplet vægtsortiment til de fleste brancher og applikationer, lige fra RADWAG® laboratorie- og industrivægte til Bisco Vægtes egen import af vægte fra bl.a. Asien. Så uanset krav og økonomi kan vi altid levere det rigtige produkt til den rette pris. Og ikke nok med det, tilbyder vi markedets bedste vilkår – lige fra priserne på vægtene til serviceaftaler og verifikationsydelser”.


For yderligere information, kontakt venligst Produktchef Marianne Bring på tlf. 3634 2713 mb@bisco.dk.

www.radwag.com
www.diatom.dk