TILBUD på vægte. Kig under Tilbud

RADWAG

Kvalitet, nøjagtighed og pålidelighed

RADWAG er blandt de førende i verden af avancerede vægte. Deres vægte er europæisk produceret, men de formår alligevel at være ca. 30 % billigere end andre markedsledende vægtproducenter.

RADWAGs produktsortiment består af mikro- og ultramikrovægte, analysevægte, præcisionsvægte, industrivægte, checkweighers, personvægte og andre specialvægte og -udstyr. Vægtene er kendetegnet ved den højeste kvalitet, pålidelighed og målenøjagtighed – både i de teknisk krævende laboratoriemiljøer og under vanskelige industriforhold.

RADWAGs vægte har en række unikke egenskaber og funktioner, der gør deres vægte unikke og uundværlige i enhver vejeproces – uafhængigt af branchen, hvor de anvendes. Alle komponenter og færdige produkter er underlagt en intern kvalitetskontrol i overensstemmelse med gældende tekniske krav og normer. Alle produkter har overensstemmelsesattester.

Metrologiske certifikater

En række af RADWAGs produkter er anerkendt af nationale metrologiske institutter verden over.

Polen: Central Office of Measures
Polsk bemyndiget organ i henhold til direktiv 90/384 / EØF – NAWI, der udfører komplette tests af RADWAG-prototyper og udsteder Conformity Certificate Type EC.

Tjekkiet: Český Metrologický Institut
Tjekkisk bemyndiget organ i henhold til direktiv 90/384 / EØF - NAWI og 2004/22 / WE - MID. Udfører testcertifikater for prototyper og udsteder EF-certifikat for typekompatibilitet. CMI har udført certificering af RADWAG kvalitetsstyringssystem for kompatibilitet med direktiv 90/384 / EØF og 2004/22 / EF.

Holland: Nederlands Meetinstituut

USA: National Type Evaluation Program

Udfører komplette test på kompatibilitet Amerikansk bemyndiget organ, der udfører komplette test på kompatibilitet med normer, der er gyldige i USA.    
Kina: Meteorology Law of the People's Republic of China
Kinesiske certificeringsmyndighed der udfører tests og udsteder typegodkendelsesdokumenter for RADWAG-laboratorievægte.

Tyrkiet: Sanayi Ve Ticaret Bakanligi

Ukraine: Ukraine State Metrological System 

Rusland: Russian Federal Agency on Technical Regulating and Metrology

Læs mere på RADWAGs hjemmeside.


Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til den rette løsning!

E-mail: sale@bisco.dk  | Ring: +45 4495 1996